Aankomst en vertrek

Op zaterdag 21 april begint de RSW. Met je ploeg moet je je tussen 07:45 uur en 08:45 uur aanmelden. Zodra je aankomt op het terrein van de RSW melden jullie je bij de poort met je complete ploeg en in compleet uniform. Daar wordt aan je uitgelegd wat je moet doen met je bagage en overige spullen.

Wij willen nu al alle ouder(s)/verzorger(s) en leiding vragen om, na het brengen van de bagage, het terrein zo spoedig mogelijk te verlaten. Dit in verband met de beperkte parkeerruimte bij het terrein.

Zondagmiddag weer naar huis

Op zondag 23 april wordt het kamp rond 15:30 uur afgesloten. We maken de winnaars van RSW bekend en gelijk worden de prijzen uitgereikt. Jullie ouder(s)/verzorger(s) en leiding zijn van harte welkom bij de sluiting! Vanaf 15:00 uur is het terrein dan ook toegankelijk voor bezoekers.

Vanwege de beperkte parkeerruimte verzoeken wij de bezoekers wel om de aanwijzingen van de parkeerwachten op te volgen.

Na de sluiting en nadat je subkampleiding heeft gecontroleerd of jullie terrein schoon is mogen jullie naar huis. Je krijgt bij het verlaten van het kampterrein een herinnering aan de RSW mee.

Waar is de RSW eigenlijk?

De RSW vindt plaats op het kampeerterrein PBC Austerlitz aan de Woudenbergseweg 39 in Austerlitz. Een routebeschrijving kun je vinden op de website.