Aankomst en vertrek

Op zaterdag 13 april 2024 begint de RSW. Met je ploeg moet je je tussen 07:45 uur en 08:45 uur aanmelden. Zodra je aankomt op het terrein van de RSW melden jullie je bij de poort met je complete ploeg en in compleet uniform. Daar wordt aan je uitgelegd wat je moet doen met je bagage en overige spullen.

Bij de aankomst zal er parkeerwacht aanwezig zijn om zelfs met de beperkte ruimte het parkeren in goede banen te leiden. Wij verzoeken dus de aanwijzingen van de parkeerwacht op te volgen. Hierbij wordt er aangegeven dat er per groep één auto met aanhanger naar het terrein kan rijden om direct daarna zonder aanhanger terug te rijden. De auto’s kunnen een stukje lopen van het terrein vandaan geparkeerd worden.

Zondagmiddag weer naar huis

Op zondag 14 april 2024 wordt het kamp rond 15:30 uur afgesloten. We maken de winnaars van RSW bekend en gelijk worden de prijzen uitgereikt. De ouder(s)/verzorger(s) en leiding zijn van harte welkom bij de sluiting! Vanaf 15:00 uur is het terrein daarom toegankelijk voor bezoekers.

Bij de sluiting geldt ook dat er parkeerwacht is en dat het parkeren iets verderop is.

Na de sluiting en nadat je subkampleiding heeft gecontroleerd of jullie terrein schoon is mogen jullie naar huis. Je krijgt bij het verlaten van het kampterrein een herinnering aan de RSW mee.

Waar is de RSW eigenlijk?

De RSW vindt plaats op het kampeerterrein PBC Austerlitz aan de Woudenbergseweg 39 in Austerlitz. Een routebeschrijving kun je vinden op de website.