Teams en functies

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij de RSW, maar heb je geen idee welke taken er allemaal zijn? Lees de onderstaande beschrijvingen eens door, nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Centrale Staf

De Centrale Staf bestaat uit de Algemeen Coördinator, het secretariaat en de penningmeester van de RSW. Daarnaast maken de coördinatoren van de andere teams deel uit van de Centrale Staf.

Subkampstaf

Tijdens de RSW zijn er vier subkampen, met elk twee subkampstafleden. In duo’s ben je het hele weekend bezig om de RSW een extra groot feest te maken voor de deelnemers.

Je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen en je zorgt ervoor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan op je subkamp. Bij de spellen kan je gevraagd worden om een post te bemannen, en tijdens de centrale activiteiten (opening, kampvuur, sluiting) yell je de longen uit je lijf!

Programma & Thema

Het programmateam zorgt ervoor dat alle onderdelen van het programma zijn uitgewerkt. Tijdens het weekend worden een aantal spellen, een hike en een kampvuurprogramma georganiseerd. Het programmateam voert deze activiteiten uit. In duo’s of trio’s wordt gewerkt aan de verschillende onderdelen.

Naast het programma is het thema tijdens de RSW ook erg belangrijk. Als themafiguur zit je in je rol, maar ben je bovenal bezig met toneelspelen tijdens de themamomenten en spellen. Het themateam maakt deel uit van het programmateam.

Jury

Een strenge blik, kritische houding, maar vooral ook heel vriendelijk: dat is de jury. Tijdens het weekend werk je in een team met acht anderen om alle activiteiten te beoordelen. Of het nu aankomt op het bouwen van een kampje, de themakleding of het eten, de jury beoordeelt alles!

Ondersteuning

Team Ondersteuning is tijdens het weekend vooral druk aan het werk. Parkeerbeheer, koken voor de medewerkers, eten voor deelnemers uitreiken, hand- en spandiensten verrichten: overal waar hulp nodig is of iets moet worden geregeld kom je dit team tegen!

Heeft iemand een pleister, een aspirientje of gewoon een praatje nodig? Ook de EHBO kun je bij team Ondersteuning vinden.

Media

Het mediateam doet alles wat te maken heeft met media en de RSW: foto’s maken, de website updaten, interviews afnemen en de kampkrant schrijven.