Subkamp blauw

Welkom bij het beste subkamp van de RSW: subkamp Facebook! Als je dit leest, ben je door de RSW-goden uitverkoren om het weekend in het mooiste subkamp door te brengen. Bij ons ga je een onvergetelijke RSW hebben, vol plezier, vermaak en lol. En wie weet, misschien ben jij straks wel de winnaar?

Onze kleur is natuurlijk de mooiste, namelijk BLAUW, de kleur van Facebook. Wij zijn de meest grote, de rijkste en het meest schandalige social wat er is. Ik bedoel, wie kijkt er nog naar Youtube of Dumpert? Wie zit er nog op Insta of Snapchat? Gadverdamme! Met onze opperbaas Mark Zuckerberg kunnen wij de wereld aan! Wij hebben namelijk het meeste geld, dus we kopen alles, inclusief de winnende plaats van de RSW (Nee grapje, die eeuwige roem is onbetaalbaar). 

Nu vraag jij je natuurlijk af, wie zijn mijn subkampstaf? Wij zijn Eline en Ross, scoutingveteranen en Facebookfans tot het bittere einde. Eline is de zorgzame mama en Ross de behulpzame pappa van het subkamp. Dit weekend beheren wij Facebook. Wil je een comment plaatsen of heb je daar geen zin in? Je kan altijd even langskomen voor een face-to-face gesprekje bij het vuur. Dat is natuurlijk veel leuker dan de hele dag op Facebook zitten 😉

Groetjes en tot op de RSW!
Eline en Ross